درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید.این وبلاگ به خاطر بابای مهربونم که عمرشو صرف تعلیم وتربیت دانش آموزان وما کرد تا همه دکتر ومهندس بشویم .روحش همیشه شاد. به خاطر اینکه چون سکته قلبی ناگهانی ما را ترک کرد و ما را تنها گذاشت. من سعی کردم تمام علائم و راهکارهای آن را برای استفاده در دسترس همگان بگذارم به امید روزی که هیچ بابا ومامانی ناگهانی بچه هاشونو ترک نکنند و سایه آنها سالهای سال بالای سربچه هاشون بموند.هر کسی که از مطالب وبلاگ استفاده می کند یک فاتحه هم برای بابام بخوند.ممنون ."بابا خیلی خیلی خیلی دوستت دارم." آخرین مطالب پيوندها
نويسندگان
|
غلام_افرا
علمی / مذهبی /تاریخی
جمعه 3 آبان 1392برچسب:, :: 21:24 :: نويسنده : معصومه رستمی
اگر همسر شما تمایل به ترک دارد می توانید با به دست آوردن اطلاعات از منابع مناسب به او کمک نمایید.
وی افزود:نکته حائز اهمیت اینجاست که بسیاری از افراد علی رغم تلاش های مکرر، موفق به ترک پایدار نمی شوند. بعضی ها علایم ناشی از ترک سیگار را تحمل نمی کنند و برخی نیز جایگزین مناسبی برای خلا ناشی از نبود سیگار و نیکوتین در بدن برای خود پیدا نمی کنند.
دهقان با اشاره به چندین مرحله برای اینکه یک شخص بتواند سیگار را ترک کند، گفت:
مرحله قبل از تمایل به ترک ؛شخص می داند که مشکلی دارد اما به صورت جدی اقدام به تغییر نمی کند. مرحله تمایل ؛ شخص به مشکلات خود آگاهی دارد و تصمیم جدی برای تغییر دارد، اما هنوز دو دل است. آمادگی ؛ شخص تصمیم به ترک می گیرد و برای آن برنامه ریزی می کند. عمل ؛ بیمار برنامه ترک را شروع می کند. تداوم ؛ شخص ترک کرده است و تلاش می کند تا از عود اعتیاد جلوگیری کند. پایانی ؛ شخص با موفقیت ترک کرده است و هیچ گونه تمایلی به مصرف مجدد ندارد و کاملا قادر است تا در مقابل وسوسه مصرف ماده مخدر مقاومت کند.
وی تصریح کرد: باید بدانید که اگر همسر شما در یکی از سه مرحله اول باشد، می توانید به او کمک کنید. اگر بتوانید با همسر خود در مراحل قبل از تمایل و تمایل به ترک، گفت و گو کنید می توانید روش های ترک و برنامه ریزی برای ترک را با او درمیان بگذارید. با یکدیگر تاریخ مشخصی را برای ترک در نظر بگیرید. می توانید در مراحل آمادگی و عمل، حمایت خود را از او ادمه دهید.
این عضو جمعیت مبارزه استعمال دخانیات افزود: با مراقب تحریک پذیری و عوارض ناشی از ترک باشید. ممکن است طی روند ترک، همسر شما دچار کم حوصلگی، کمی پرخاشگری و یا حتی افسردگی شود؛ که شما بهتر است با بردباری خود شرایط را برای وی مساعد و کم تنش نموده تا احتمال موفقیت دوچندان گردد.در مرحله تداوم نیز میتوانید با اطمینان بخشی و عدم معاشرت با افراد سیگاری به او کمک کنید. چه خوب است که در تمام مراحل ترک همراه و یاور همسرتان باشید. نظرات شما عزیزان:
|
|||
![]() |